Иван Миховски стана първият почетен член на Централната рибно-опазваща организация

 Народният представител от ГЕРБ Иван Миховски стана първият почетен член на Централната рибно-опазваща организация.
Лично председателят Стефан Тодоров му връчи специално изработен плакет заради приноса му за приемане на измененията в Закона за рибарството и аквакултурите, които бяха приети преди месец от Народното събрание.
Той благодари за пореден път на народния представител от област Ловеч за ангажираността му с проблемите по опазването на водоемите в страната и приноса му при изготвянето на измененията в закона.
На срещата на яз. „Сопот“ днес на Национален събор се бяха събрали членове на организацията от Ст. Загора и Казанлък, Гълъбово, Раднево, Перник, Габрово, Севлиево, Велико Търново, Троян, Ловеч, Плевен, Враца, Ямбол, Сливен, София.
Пред всички тях Иван Миховски разказа как се е стигнало до поправките, които зарадваха всички – от първата среща, за срещата в парламента с народни представители от ГЕРБ и предложенията на ЦРОО, до гласуването в зала. Той подчерта, че се надява благодарение и на тяхната доброволческа работа след години децата ни да посещават водоеми, в които има риба и да упражняват този спорт със същата отговорност, за да оставят чиста природа и чисти реки и те на своите деца.
„Приемам тази награда не за себе си, тя е колективна награда. Аз съм отборен играч и не случайно съм в най-силния политически отбор – този на ПГ на ГЕРБ. Тази награда е за всичките ми колеги от нашата парламентарна група, които застанаха зад нашите предложения и ги подкрепиха в зала. Това е поредното доказателство, че ако вместо да се противопоставяне винаги и за всичко, вървим в една посока и заедно променяме правилата, така че те да бъдат в полза на всички хора и в името на това да опазваме природата и развиваме страната си“, каза още Миховски на срещата.


Руслана Попсавова бутон за споделяне

Коментари