Д-р Мадлена Бояджиева - Благодаря на всички, които се включиха в снегопочистването и в отстраняване на проблемите, възникнали от лошото време!"



https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=6539738862301256107#editor/target=post;postID=3338281911298256123
Д-р Мадлена Бояджиева
"Днес обиколихме повечето населени места в общината, запознахме се с възникнали проблеми по места и съдействахме за навременното им отстраняване.
За мен беше особено важно да видя лично как върви снегопочистването на територията на общината. Пътната мрежа в община Тетевен е проходима при зимни условия. Основните улици в населените места са почистени и продължават да се почистват. Благодаря на всички, които се включиха в снегопочистването и в отстраняване на проблемите, възникнали от лошото време!"
https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=6539738862301256107#editor/target=post;postID=3338281911298256123
"Рано сутринта на 17 януари в Община Тетевен бе свикан общинският щаб за изпълнение на плана за защита от бедствия. Общината е проходима при зимни условия без пътя Рибарица-Шипково. Вътрешната улична мрежа е изчистена и продължава да се почиства. Най-сериозният проблем през изминалото денонощие е прекъсването на електрическото захранване в някои от селата поради повреда на електропровод. Към момента няма информация за бедстващи хора. Отстранени са и нападали дървета на някои места по пътното платно . Екипите на ЧЕЗ и почистващите фирми работят на пълни обороти. При нужда има готовност за съдействие от държавни и частни фирми. Готовност до окажат помощ имат Планинска спасителна служба и доброволческите отряди."
Лазар Василев
"Днес станах сутринта и видях, че пред нас беше перфектно изчистено (въпреки 25 см и повече сняг) . Качих една от най- стръмните улици в града тази при гимназията и то без проблем. Всичко беше изчистено перфектно. Последният месец многократно се снимаше, хулеше и говореше как не се чистело в Тетевен. Днес много от хората чакаха и тайничко се надяваха пак да имат тема за недоволство, но за тяхно съжаление не се случи. Защо днес никой не похвали хората погрижили се да бъде така, защо не снимахте, защо нямаше вашите 100 коментара под дадена снимка . Браво на хората, които се погрижиха и затвориха устата на песимистите и хората търсещи сензация, благодаря Ви, че не спахте 2 дни (може би и тази нощ ще е така), за това да си свършите работата професионално ! Отново благодаря, а който не е доволен да ходи в Африка! Лека вечер "

Коментари