ДЕБНЕВЕНИН е лекар номер 1 в МБАЛ Токуда София

На края на годината всяка институция, предприятие  си прави равносметка. И стимулира най- добрите. Така е и в Токуда Болница София. На  състояло се тържество е обявен лекар № 1  на болницата.
И това е  Д-р Петко Карагьозов - началник Направление "Интервенционална гастроентерология" и екипа на гастроентерология
Петко е с балкански корени  и по -  точно  от Дебнево. Завършва  през  2004 медицина. 6 години специализира  във ВМА. От 2011 вече е работи в Отделението  погастроентерология на МБАЛ „Токуда Болница София" Посещавал курсове по гастроентерология и  терапевтична ендоскопия в Германия, Чехия,  Холандия и Италия. Член на Европейскoто дружество  по гастроинтестинална ендоскопия, Европейското дружество  по медицинска онкология, Българското научно  дружество по гастроентерология.
  Той е трето поколение медици . Дядо му е бил рентгенолог . Имал си и прозвище - "ЧОВЕКЪТ - РЕНТГЕН'. 
Баща му  е д-р Иван Карагьозов

Лекар - Гастроентерология


Той  работи във Функционалното отделение на габровската областна болница, е считан за един от най-добрите специалисти в страната в сферата на гастроентерологията. Общо 27 години той е работил в севлиевската общинска болница, а от 5 години е част от екипа на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“.
Леля му /сестрата на Иван/ също е лекар вътрешни болести.

 Тази фамилия е много известна. Корените й са от с.Дебнево/Троянска община/  ДЕБНЕВЕНЦИТЕ са много горди с този факт  и с право...

Поздравления и от екипа на сайта! 
изт: ДЕБНЕВЕНЦИ и Фейсбук


бутони за споделяне