Софийски социалисти гостуват на Троян


Вчера в Троян пристигнаха гости от София – представители на Районната партийна организация на БСП – Красна поляна. Водеше ги председателят на организацията Евгений Белий.

Групата имаше натоварена програма – среща с кмета на общината Донка Михайлова и със заместник-кмета Ангел Ангелов.
В официалната част, която се проведе в Информационно-културния център на града, се включи и д-р Валентина Александрова, народен представител от групата на „БСП за България“. Г-жа Михайлова разказа за работата на община Троян, за опита на кметския екип, който вече втори мандат се изправя пред нови и нови предизвикателства – градеж и поддръжка на инфраструктурата, социални дейности, културен облик на общината, лични проблеми на хората… И още, и още.
След непринудените неформални разговори на троянските и софийските социалисти, гостите посетиха Троянския манастир, където се срещнаха с игумена – дядо Сионий. С голям интерес разгледаха и двете емблематични за общината експозиции – в Музея на народните художествени занаяти и приложните изкуства (Троян) и Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата (Орешак).
„Красна поляна“ е една от най-дейните организации на социалистите в страната. Тя включва 15 основни партийни организации и 2 клуба по интереси, с повече от 300 активни членове.
Руслана Попсавова бутон за споделяне

Коментари