Майкъл разби конкуренцията в два класа

Герой на деня днес определено бе Майкъл Иванов, който буквално разби конкуренцията, не в един а в два класа – МХ1 и МХ2 и спечелвайки всичките 4 манша, в които участва, спомогна за отборната титла на тима си – НСА
Моторспорт при мъжете за 2016.От вчера треньор на Майкъл официално е  Боян Станчев. Състезателят от Троян тренира с него вече близо месец и резултатите определено са налице. 
Един от най-големите таланти в българския мотокрос, троянецът  Майкъл Иванов официално подписа договор за съвместна работа с Мото магазин за мотоекипировка и аксесоари — BOBIMX
 Основната цел за сезон 2017 е класиране в топ 15 в Световния Шампионат МХ2. С какъв мотоциклет ще участва Майкъл  още не е ясно, но по всичко личи, че ще е Made in Japan! Очаквайте повече подробности през следващите седмици. Успех!!!
източник - https://www.facebook.com/BobiMX/?pnref=story.unseen-section
Герой на деня днес определено бе Майкъл Иванов, който буквално разби конкуренцията, не в един а в два класа – МХ1 и МХ2 и спечелвайки всичките 4 манша, в които участва, спомогна за отборната титла на тима си – НСА Моторспорт при мъжете за 2016.От вчера треньор на Майкъл официално е  Боян Станчев. Състезателят от Троян тренира с него вече близо месец и резултатите определено са налице.  Ето какво сподели щастливият победител след финала на Гран при Севлиево пред Riders.Live.

Riders.Live: Здрасти, Майкъл! Честита победа, т.е. две победи в двата класа. Наистина е невероятно, но не ти е за пръв път. Как беше в Севлиево?

Майкъл: Състезанието беше изключително трудно за мен, тъй като участвах и в двата класа – МХ1 и МХ2. Определено обаче срещнах повече трудности в по-малкия клас, защото конкуренцията там е на доста по-високо ниво.



Riders.Live: Какво се случи в двата манша на клас МХ2?

Майкъл: Първият мина доста лесно, тъй като поех водачеството от самото начало, натрупах солиден аванс и спечелих лесно с 20 секунди преднина. Вторият манш не започна по най-добрия начин за мен. Тръгнах 2-ри на старта и трябваше да атакувам Иван Петров, който поведе. На третата обиколка успях да го изпреваря, но не можах да натрупам голям аванс, тъй като направих и доста грешки.



Riders.Live: А в МХ1?

Майкъл: В големия клас тръгвах втори в двата манша, но поемах лидерството рано и завършвах с приличен аванс пред съперника си от Румъния.



Riders.Live: Разбрахме, че вече тренираш с Боян Станчев… Как преминава подготовката ти?

Майкъл: Да вече един месец тренирам със Боян Станчев и съм много доволен от съвместната ни работа. Благодарен за вниманието и търпението, което ми отделя.



Riders.Live: Ще те видим ли и в останалите кръгове от РШ?

Майкъл: Да, ще участвам в още поне две състезания от РШ и след това заминавам в чужбина за подготовка за следващия сезон



Riders.Live: Каква е твоята лична равносметка за сезон 2016 в световния шампионат по мотокрос?

Майкъл: Тази година участието ми в световния шампионат беше изпълнено с много трудности, поради факта, че беше много по-силен от миналия сезон. Най-доброто ми състезание за годината мисля, че беше в Швейцария. Там се чувствах наистина добре върху мотора. Искам да благодаря на Marchetti Racing Team KTM за подкрепата, която ми указаха
http://riders.live/blog/archives/2967

Руслана Попсавова
 ТроянЪт - Днес и Утре
 http://troyanat.blogspot.bg/ 
spodelime.com

Коментари