ЧАВДАР ТРОЯН - ПОБЕДИТЕЛ В ТУРНИРА ЗА КУПАТА на ГАБРОВО

Днес баскетболния тим на Чавдар спечели купата ХРИСТО  ДОНКОВ по време на международния турнир в Габрово.! Момчетата я печелят вече за втора поредна година.
Но  за разлика от предишната тази година бе  и международен.  Съдбата отново срещна троянският отбор с доста силния сръбски "Радик". След инфарктен мач, който  завърши 79/79 в нормалното време. И след продължение троянци грабнаха купата с 4 - ри точки разлика-  87/83.  Но тази година победата е най- сладка и  за  6-7 момчета от юношески "Чавдар" , които за пръв път влизат в такава разгорещена битка под коша. И трябва да са доволни от играта си, както и техните треньор (Лъчезар ДИКОВ) , ръководство на тима и родители. Някои момчета може би ще подпомагат и батковците си от мъжкия отбор по време на републиканското първенство, заяви по телефона президента на Чавдар , Петър Лалев. Той сподели ,че много се радва на новото попълнение в отбора и ще продължават да насърчават децата и младежите в тази насока. Да се чувстват полезни на игрището, под коша. Защото по този начин те възмъжават  още повече и ще са готови и за живота.
Най радостното е,че за БОРЕЦ на турнира е избран Данаил Христов. Наградата му е била връчена от кметицата на Габрово,. Таня Христова.Най добър реализатор за отбора е Ивайло Вучков.
Поздравления за троянския тим. И това ни дава надежда,че по време на републиканското първенство ще покажат своята сила.  И може би най - голямо доказателство , че Съединението прави силата  бяха 4-те мача изиграни в Габрово . 4 мача - 4 победи.
Успех момчета!
Руслана Попсавова
ТроянЪт - Днес и Утре
 http://troyanat.blogspot.bg/
spodelime.com

Коментари