Седмицата на пожарната безопасност

Сн. нета
 Традиционният ден на отворените врати е от 12-ти до 17 септември, като в този период ще има отворени и три телефонни линии – 0670/6-24-12, 0888/835469, 0884/336839;
Демонстрационни занятия пред малчуганите в детските градини, като този път планът е огнеборците да посетят повечето детски градини в общината (15-16 септември). Обичайната среща с троянски пожарникари ветерани (15 септември); отдаване на почит пред паметта на мл. лейт. Пламен Петров, загинал при изпъление на служебните си задължения (13 септември); водосвет в троянската църква за здраве на служителите и техните семейства (14 септември). Среща с кметовете на Троян и Априлци – Донка Михайлова и Младен Пелов, по въпроси на пожарната безопасност и защитата на населението (15 септември).

НОВОСТ са двете спортни прояви – участие на троянски отбор в областния турнир по мини футбол, организиран от РДПБЗН – Ловеч (от 2 септември) и поход до връх Ботев с престой на хижа „Плевен” (10 септември). Празничната седмица ще завърши с обичайния събор на огнеборците в областта, чийто домакин отново е троянската служба, мястото е известно – Айдушкото сборище под Беклемето (16 септември).
Руслана Попсавова ТроянЪт - Днес и Утре http://troyanat.blogspot.bg/ spodelime.com

Коментари