В Тетевен всичко е спокойно

От няколко дена получавам на редакционната поща и във Фейсбук снимки придружени с  молба за помощ.
Става въпрос за контейнерите за боклук , (който не се изхвърля според читателите) в Тетевен. Гледайки снимките малко се поуплаших .
Честно Ви казвам. Тази сутрин отново ми изпратиха подобни снимки. Пак със същата молба.  И аз реших да проверя как стоят нещата. Защото, когато има нещо подобно е задължително да се направи проверка.
И на ранина  проведох телефонен разговор  по този въпрос с кметицата на Тетевен, която бе категорична че казаното от читателите не отговаря на истината. И че тези снимки са стари и се пускат  в социалната мрежа за да се настройва населението. Причината е,че фирмата, която досега е почиствала -  
кофите по време на Еко Титан
„ЕКО – ТИТАН“
не е спечелила поръчката. И оттам започват  тролските нападения  със снимки. И естествено всеки вярва на снимката и се започва една, ама...
Аз снощи  още пуснах Съобщението на Община Тетевен. Виждам,че доста хора са го прочели. В него точно и ясно пише как стоят нещата.


 Но се наложи да попътешествам до Тетевен. И набързо да снимам. В същото време експерта връзки с обществеността към Общината, също бе направил оглед. Оставаше да събера неговия  и моя материал. И така след толкова динамика установих,че  д-р Мадлена Бояджиева е права за троловете. Няма и следа от  старите кофи(както е показано на снимките) . Почистено  е навсякъде. Нови контейнери има. Не отричам ,че в събота и неделя има дежурните  не могат да смогнат. Приемам и другия  вариант - че някой нарочно  прави  така, че да има боклук. Но в крайна сметка аз видях това.. Ако е било мръсно сутринта в 8 часа,  а аз в 10ч да снимам чистите кофи  значи ,че Вие сте факири ..Или  имате много добра фирма за почистване. Казано с две думи - в Тетевен е спокойно, чисто и много красиво. Тетевенци,  пазете града си и ценете това , което имате. Всичко друго се оправя.













Руслана Попсавова
ТроянЪт - Днес и Утре
http://troyanat.blogspot.bg/
 spodelime.com

Коментари