На вниманието на тетевенци и жителите на община Тетевен!

С Ъ О Б Щ Е Н И Е
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
Във връзка със сключения договор с фирма „Чистота Тетевен“ ООД, която ще отговаря за сметосъбиране, сметоизвозване и поддържане на местата за обществено ползване на територията на Община Тетевен,
Ви уведомяваме, че кръглите кофи в гр. Тетевен се предоставят за БЕЗВЪЗМЕЗДНО ПОЛЗВАНЕ на гражданите.
Всички граждани, които са имали кръгли кофи, ще получат нови такива за БЕЗВЪЗМЕЗДНО ПОЛЗВАНЕ за срока на договора /три години/. Ще бъдат предоставени 1 600 кръгли кофи, които ще бъдат поставени в рамките на един месец, а до настоящия момент на територията на гр. Тетевен са разположени 1500.
Молим гражданите да приберат и да не ползват кофите, които са тяхна собственост, тъй като ще бъдат обслужвани само кофите, предоставени от страна на фирмата изпълнител.
Кръглите кофи, които са с надпис „ЕКО – ТИТАН“, са собственост на фирма „Еко-Титан“ ЕООД. Предстои тяхното събиране и следва да бъдат предадени доброволно на фирмата.
Умоляваме гражданите за търпение и разбиране, тъй като поставянето на съдове за отпадъци отнема технологично време. Уверяваме Ви, че със съдове за битови отпадъци ще бъдат обезпечени всички населени места и райони, включени в границите за организираното сметосъбиране и сметоизвозване на територията на Община Тетевен.
За повече информация се обръщайте към Васил Вълков, главен експерт ОС, тел. 0678 52200 /вътр.233/ и Деница Христова - тел. 0678 52200 /вътр.233/
Руслана Попсавова
ТроянЪт - Днес и Утре
 http://troyanat.blogspot.bg/
spodelime.com

Коментари