Троян е домакин на IX-ти Международен семинар Карате и бойно- приложни техники

     На 26 и 27 ми август 2016 ще се проведе  IX-ти Международен семинар Карате и бойно- приложни техники

Карате клуб „АТНЕС”  е учреден през 1990год. в град Троян. През 1991г. е приет за член на БНФК ( Българска Национална Федерация Карате), от 1997г. е член  на IKGA( Tokyo), а по-късно е приет и в  БДДф.
Освен участието в събития със състезателен характер, трениращите,  треньорите и помощник-треньорите ежегодно взимат участие в множество тренировъчни лагери,  семинари и демонстрации.
Международните семинари по kарате и  самозащита организирани от КК”Атнес” са традициoнни за клуба. Ежегодното събитие се организира в партньорство с Община Троян и РУ на МВР Троян.  Гост треньори в град Троян са световно признати специалисти и майстори на бойните изкуства.През 2007г. гостува Шихан Фернандо Серано – национален треньор на Испания,  5-кратен шампион по Ко-бу-до на Испания и член на европейската изпитна комисия за кю/дан. През 2008год. Гостува шихан Кони Ферм – двукратен Европейски шампион, треньор на националния отбор на Швеция и вицепрезидент на Европейската Годжу-кай асоциация. През 2009год. гости бяха сенсей Нукина Нобоюки –  световен шампион по карате, капитан на националния отбор  на Япония и международен инструктор.Многократно семинари провежда шихан Тони Петров – главен инструктор на МВР. Тази традиция продължава и до днес, като през 2016год. Гост-инструктор е вицесветовния шампион по ръкопашен бой и инструктор в НСО – майор Красимир Лалев. В семинарите ежегодно взимат участие служители на полицията, специализирани служби, охранители и състезатели по бойни изкуства от страната и чужбина.
През всичките години Троян е домакин и на Зонални първенства по „Полицейска лична защита” ,  както и на  няколко  турнира по „Бойно- приложни техники” за охранители.

  Уважаеми служители на реда, охранители и каратеки, имам честта да Ви поканя  на Деветия международен семинар по бойни изкуства, на който отново домакин е Община Троян.  Заповядайте в нашия град!
"

Бих искала да поздравя  главния организатор – троянския клуб по карате „Атнес” и неговия президент Емил Атев за упоритостта и усилията, с които готвят това събитие.

Това е една изключително полезна проява, която „подсказва” на всички участници тънкости от този спорт, които биха били от полза при изпълнение на техните професионални задължения. Семинарът е и една тренировка на много високо ниво. По време на събитието Вие ще осъществявате важни контакти, които могат да прерастнат и в професионални, което е доказателство, че спортът е добро средство за сътрудничество.

На всички участници пожелавам успешна и ползотворна работа!"
Донка Михайлова

Руслана Попсавова
ТроянЪт - Днес и Утре
 http://troyanat.blogspot.bg/
 ДА ПОДКРЕПИМ СЪС SMS НА НОМЕР 2216 с първа дума ПИРИН и текст 1. ГЛАСУВАНЕТО Е ЗАПОЧНАЛО ОТ ВЧЕРА 05. 08 2016 г spodelime.com

Коментари