В Тетевен започнаха ремонт на пътни и улични настилки на територията на общината

 Започна основен и текущ ремонт на участъци от общински пътища и улици на територията на община Тетевен



Община Тетевен започна да подобрява своята инфраструктура чрез текущи и неотложни аварийни ремонти на уличната и пътната мрежи на своята територия. Предстои да се извършат ремонти на улични и пътни настилки с асфалтобетон и бетон, да се почистят, подравнят и профилират банкети, както и механично и ръчно да се оформят отводнителни предпазни окопи. Ще се повдигнат и почистят ревизионни, дъждоотводни шахти и решетки на улични оттоци.
В момента се извършва ремонт на ул. „Вежен“, който е почти изпълнен, като такъв частичен предстои и на следните улици в града: „Палтен“, „Първи ноември“, „Иван Фурнаджиев“, „Христо и Калин Цакови“, „Васил Йонков“, улици в кв. Пеновото и насипване на ул. „Отец Паисий, кв. Полатен и др. Ремонтни дейности ще бъдат извършени и в с. Рибарица - общински път LOV 2113 разклон Брязово – мах. Брязово и на ул. „Даковото“; с. Градежница -  ул. „Цар Самуил“; с. Галата - ул. „Христо Ботев“ и ул. „Никола Вапцаров“; с. Български извор - ул. „Васил Левски“ и ул. „Георги Бенковски“; с. Дивчовото - общински път LOV 2115 Десеткар – Дивчовото – мост над река Дивчовска, м. Градежница. В с. Гложене ще бъдат възстановени: ул. с ОТ 74-99, в кв. 25, дере в кв. 24, ул. с ОТ 96-95-93, ул. „Георги Пискулев“, ул. „Манастирски дол“, ул. „Зореница“ и вилна зона Руновица. Ще се изкърпят улица - „Капитан Войновски“ в с. Черни Вит и улици в с. Малка Желязна.
Обектите са включени в Инвестиционната програма за 2016 година на Община Тетевен.




Руслана Попсавова
ТроянЪт - Днес и Утре
 http://troyanat.blogspot.bg/
ДА ПОДКРЕПИМ СЪС SMS НА НОМЕР 2216 с първа дума ПИРИН и текст 1. ГЛАСУВАНЕТО Е ЗАПОЧНАЛО ОТ ВЧЕРА 05. 08 2016 г spodelime.com

Коментари