Кметът на Община Троян със заповед забрани ползването на питейна вода за напояване

Със заповед кметът на община Троян Донка Михайлова  забрани ползването на питейна вода за напояване, поливане на зелени площи, миене на улици, МПС, балкони, пълненето на басейни и др.
Забраната важи за всички населени места в общината, съобщават от администрацията.
Заповедта е на основание Наредбата за условията и реда за присъединяване на потребителите и за ползване на водоснабдителните и канализационните системи и във връзка с намаления дебит на питейните източници в община Троян и осигуряването на редовно подаване на питейна вода за населението.
Контролът по изпълнението на заповедта е възложен на отдел "ТСУ, кадастър и регулация" и кметовете на кметства и кметските наместници. 
ЗАПОВЕД
№ 1015
гр. Троян 19.08. 2016 г.

Ha основание чл.44, ал.2 във вр.с §2, т. 3 от Допълнителните разпоредби на Наредба № 4 от 14.09.2004 г. за условията и реда за присъединяване на потребителите и за ползване на водоснабдителните и канализационните системи и във връзка с намаления дебит на питейните източници на територията на община Троян и осигуряването на редовно подаване на питейна вода за населението

ЗАБРАНЯВАМ:
ползването на питейна вода за напояване, поливане на зелени площи, миене на улици, МПС, балкони и др., пълненето на басейни и други подобни.
Забраната важи за всички населени места на територията на Община Троян.

Контрол по изпълнението на настоящата заповед възлагам на отдел „ТСУ, кадастър и регулация“ и кметовете на кметства и кметските наместници.
Настоящата заповед да се обяви на таблото в Център за услуги на гражданите, на електронния сайт на община Троян и в кметствата по населени места.


ДОНКА МИХАЙЛОВА
Кмет на Община Троян
/ п /
Руслана Попсавова
ТроянЪт - Днес и Утре
http://troyanat.blogspot.bg/ ДА ПОДКРЕПИМ СЪС SMS НА НОМЕР 2216 с първа дума ПИРИН и текст 1. ГЛАСУВАНЕТО Е ЗАПОЧНАЛО ОТ ВЧЕРА 05. 08 2016 г spodelime.com

Коментари