Поли Генова ще пее в Луковит по време на традиционния панаир

В Луковит се подготвя традиционният панаир, който ще се състои на 26 и 27 август. Според предвидената програма първият ден ще започне на естрадата пред читалището с Детски празник "Чудеса и вълшебства" с любимеца на децата Боби Шоу. 

Официално панаирът ще бъде открит вечерта от 19.30 часа, когато е и церемонията по удостояване на заслужили личности със званието "Почетен гражданин на община Луковит". Празникът ще продължи с концерт. 
На следващия ден /27 август/ в 9.00 часа ще бъде отслужена тържествена литургия в храм "Св.вмч. Георги". След това в 11.00 часа пред сградата на Общината ще бъде открита изложба "Изкуство на върха на пръстите", организирана от Център за независим живот - София. В 17.00 часа ще започне Арт работилница "Приятели`2016".
Панаирът ще завърши на естрадата пред читалището с концерт на Поли Генова, с участието на трио LaTiDa, Стефан Стефанов, Васил Крумов и Борислав Бояджиев - Борче, както и с празнична заря.
БТА  Даниела Балабанова
Руслана Попсавова
 ТроянЪт - Днес и Утре
 http://troyanat.blogspot.bg/
 ДА ПОДКРЕПИМ СЪС SMS НА НОМЕР 2216 с първа дума ПИРИН и текст 1. ГЛАСУВАНЕТО Е ЗАПОЧНАЛО ОТ ВЧЕРА 05. 08 2016 г spodelime.com

Коментари