БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ

Днес Венцислав Кукенски и Цецо Острев трогнаха  баскетболните деятели и децата  на БК"Чавдар".
Венци  дари     пари за закупуване на баскетболни топки за малките баскетболисти от отбора. А Цветан Острев -  един чифт кецове. Острев е направил първите си стъпки   в школата на троянския отбор и затова е решил да помага  за този спорт в града. Герман Гачевски и неговата фирма TSD също финансово подпомагат  .
Тези жестове предизвикаха  и благодарността на президента на  Чавдар Троян  Петър Лалев .  И той    изрази   своята Благодарност чрез нашия сайт .


"Не мога да не споделя с всички Вас колко бях трогнат от постъпката на един приятел днес. Този Човек се казва Венци Кукенски той ми даде сума пари, която няма значение колко е дори, но поиска да закупим за децата баскетболни топки с който да тренират. Искам да го уверя че ще бъдат закупени топки и децата ще бъдат щастливи. На мен ми беше много странно някой да дойде и да каже искам да помогна, но всъщност това само ми доказва че все още има много добри хора и те са между нас. Благодаря му искрено !!!Всъщност готовност да помогне с нещо изрази и Цецо Острев който е излязъл от школата на ЧАВДАР Троян. Той дари един чифт кецове и ще продължи да помага. Това може да се окаже добра инициатива която да помогне на клуба ни. БЛАГОДАРЯ Ви приятели.....
 Човека на деня за днес се казва Герман Гачевски. Той и фирмата ръководена от него и неговия съдружник, TSD вече трета година подпомагат финансово баскетболен клуб Чавдар Троян. Без тяхната помощ клуба нямаше да е на мястото където се намира в момента , а именно на 17 място от 68 клуба в България при подрастващите. Благодаря Ви че вярвате в нас и че помагате на децата на Троян. Хората заслужаващи уважение трябва да се обявяват. 
Благодаря Ви господа !!!

Ние също благодарим от сърце! И дано има повече такива Човеци като Кукенски и Острев


Руслана Попсавова
ТроянЪт - Днес и Утре"
http://troyanat.blogspot.bg/

ДА ПОДКРЕПИМ СЪС SMS НА НОМЕР 2216 с първа дума ПИРИН и текст 1. ГЛАСУВАНЕТО Е ЗАПОЧНАЛО ОТ ВЧЕРА 05. 08 2016 г spodelime.com

Коментари