Криминална хроника

Образувано е досъдебно производство за това, че на 17.08.2016 год. около 20:30 часа в с. Български извор, паркинг Роденец, е отнета от паркиран товарен автомобил  черна чанта със сумата от 3,645лв в нея, собственост на фирма  от гр. Сандански.

Извършен е оглед на товарният автомобил и е иззет патронника на предната лява врата.
Образувано е досъдебно производство за това, че за времето от 15.00ч. на 15.08.2016г. до 12.00ч. на 17.08.2016г. от частен имот, находящ се в с. Славяни, обл. Ловеч, чрез разрушаване на прегради здраво направени за защита на имот (разбиване ключалка на лек автомобил и разбиване метални решетки на прозорец на приземна стая от къща), са отнети чужди движими вещи: акумулатор, медни съдове и комплект звездогаечни ключове.
Извършени са полицейски проверки на търговски обекти, функциониращи като автоморги, автокъщи и магазини за авточасти втора употреба, находящи се на територията на община Тетевен, относно наличие на необходимите документи за извършване на дейността и наличие на инкриминирани вещи и части. При извършените проверки не са констатирани нарушения на действащото законодателство.
ОД на МВР Ловеч
Руслана Попсавова
 ТроянЪт - Днес и Утре
 http://troyanat.blogspot.bg/
ДА ПОДКРЕПИМ СЪС SMS НА НОМЕР 2216 с първа дума ПИРИН и текст 1. ГЛАСУВАНЕТО Е ЗАПОЧНАЛО ОТ ВЧЕРА 05. 08 2016 г spodelime.com

Коментари