Образувано е досъдебно производство за незаконно присъединяване на ел. инсталацията на частен дом

На 27 и 28 юли полицаи от РУ Луковит са провели специализирана полицейска операция, в  хода на която са  проверени 62 лица и  9 МПС,  съставени са 9 глоби с фиш, 1 акт, проверени са 9 обекта с частна охрана и 2 пункта за изкупуване на черни и цветни метали.

Полицаите от РУ Луковит са провели операция и по широкообхватния метод при която са проверени 17 МПС и 23 лица и са констатирани  12 нарушения , за които са съставени 4 акта и 5 фиша.

В РУ Ябланица е образувано досъдебно производство срещу 35 годишна жителка на с.Златна Панега, която е осъществила незаконно присъединяване на ел. инсталацията на дома си към елекроразпределителната мрежа.

В РУ Ловеч е образувано бързо производство срещу М.Б.-40 годишен от с.Баховица, който е управлявал лек автомобил с 1,93 промила алкохол.
 На 26.07.2016г. служители на РУ Троян са провели полицейска операция в гр.Априлци за противодействие на битовата престъпност и ограничаване на нарушения по ЗДВП, в хода на която са  проверени 53 МПС и 66 лица, съставени са 8 акта и са наложени 17 глоби с фиш.

                                                                         
В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържана 20-годишна жена от града, която на 26 юли около 23.00 часа , на ул."Търговска" в гр.Ловеч е управлявала лек автомобил след употреба на наркотични вещества и с 0,19 промила алкохол в издишания въздух.
spodelime.com

Коментари