ОБЕЩАНО - ИЗПЪЛНЕНО


Снимките са правени 
от телефон

Паркингът  на малкия пазар вече изглежда по - друг. Сутринта  хора се спираха и казваха-"Тук има място за таксита?" Да, има.

 Екипът на инж.Райковски ОБЕЩА и ИЗПЪЛНИ.
Преди един ден публикувах отговора на Община Троян във връзка с" хаоса" на така обичаният от троянци паркинг.
Може да си припомните част от него по -долу
"Промяната на знаковото стопанство е съобразена с актуализирания Генерален план за организация на движението /ГПОД/. Местоположението и височината на пътната сигнализация са съобразени с Наредба № 18 от 23.07.2001 год. за сигнализация на пътищата с пътни знаци. Броят на обособените места за таксита е пет, така както указва и пътният знак. За по-голяма яснота, допълнително чрез хоризонтална маркировка ще бъдат означени местата /надпис ТАХI/ до 05.08.2016 год."
Това  е  част  от отговорът  по  зададените въпроси 
Повече може да прочетете  по долу

 Читателите питат, Общината отговаря

И от вчера след обед  знаците за свалени по - ниско. Парко местата за таксиметровите коли са обособени с жълта маркировка . И пише TAXI. Виждат се отдалеч. По ул.' Стара планина" знаците са видими.
Има какво още да се желае.Но за съжаление нямаме вълшебна пръчица. И с един замах и всичко да се оправи. 
Остава сега ние, гражданите да спазваме  знаците и хаоса ще остане в миналото.
На всички е трудно в момента. Без значение от коя страна поглеждаме. На нас гражданите - да свикнем с новото( но по -практично) и на тези , които са го мислили. Но с общи усилия ще се справим, за да се подобри живота  в Троян.
Нека благодарим на инж. Райковски и екип. Затова, че изпълниха дадената дума . И на всички , които не остават равнодушни към проблемите  свързани с града. Граждани и колеги от местните медии.

Руслана Попсавова
ТроянЪт - Днес и утре
http://troyanat.blogspot.bg/




spodelime.com

Коментари