В близост до изкуствено създаден водоем на река Осъм е намерено удавено 14-годишно момче

От ОДМВР Ловеч съобщават, че на 14.08.2016 г. около 18.35 ч. в землището на гр. Летница, във близост до изкуствено създаден водоем на река Осъм е намерено удавено 14-годишно момче.
При първоначалния оглед видими следи от насилие не са открити. Образувано е досъдебно производство.
Бяха извършени полицейски проверки на обекти функциониращи като заложни къщи, находящи се на територията на община Тетевен, с цел осъществяване на контрол и спазване на условията и реда за предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, както и проверка за наличие на инкриминирани вещи. Проверени са два обекта, при които не са констатирани нарушения на действащото законодателство.          
На територията на РУ Угърчин се проведе СПО за противодействие на битовата престъпност в малките и отдалечени населени места, проверка на лица и автомобили. Обходени общо 10 населени места, проверени 9бр. питейни заведения, 4бр. места за подслон (1 хотел и 3 къщи за гости), 22бр. МПС, 98бр. лица. Съставени са  4 бр. АУАН и 2 фиша.
Образувано е досъдебно производство в РУ Троян за счупено задно панорамно стъкло на лек автомобил.
Станали са две ПТП с материални щети и двама леко пострадали граждани (мозъчно сътресение и фрактура на ключица на лява ръка).

Руслана Попсавова
 ТроянЪт - Днес и Утре
 http://troyanat.blogspot.bg/

 ДА ПОДКРЕПИМ СЪС SMS НА НОМЕР 2216 с първа дума ПИРИН и текст 1. ГЛАСУВАНЕТО Е ЗАПОЧНАЛО ОТ ВЧЕРА 05. 08 2016 г spodelime.com

Коментари