С покупка за 0.69 лв. Маргаритка Янкова от Шумен получи чисто нов 40 инчов 3D телевизор от НАП

Близо 38 млн. бележки играят за лек автомобил
58-годишната късметлийка участва в Лотарията с общо 476 фискални бона, а жребият я определи за осмия месечен победител в Лотарията с касови бележки на приходната агенция и Министерство на финансите.

Фискален бон на стойност 0.98 лв. донесе смарт телефон на Шенол Чакър от Асеновград. Седмичният победител за периода 24 юли – 5 август получава телефон с четириядрен процесор, 2 СИМ-карти, 5,3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл. Господин Чакър участва в надпреварата от началото на годината, а късмет му донесе бележка от покупка на хляб в местен супермаркет.
Общо в играта на данъчните са регистрирани близо 38 милиона касови бележки на стойност близо половин милиард лева.
До момента са спечелени 34 смарт телефона и 8 телевизора. Голямата награда – чисто нов лек автомобил, ще бъде връчена в края на годината.
В лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Имената на победителите можете да видите на сайта на лотарията www.kasovbon.bg
Радосвета Коева 
НАП
Руслана Попсавова
ТроянЪт - Днес и Утре
http://troyanat.blogspot.bg/

ДА ПОДКРЕПИМ СЪС SMS НА НОМЕР 2216 с първа дума ПИРИН и текст 1. ГЛАСУВАНЕТО Е ЗАПОЧНАЛО ОТ ВЧЕРА 05. 08 2016 г  spodelime.com

Коментари