Да подкрепим каузата на Галя

Из целия нет  вървят статии за ЗОВ ЗА ПОМОЩ. За страдащи от  болести.За лечението им..
Аз сега   ще помоля ( който желае) да подкрепим каузата за едно троянско дете да си купи хубав музикален инструмент - тромпет. Това е Галя Димитрова. В момента учи в Музикалното училище в Бургас. Но първите стъпки в музиката й дава Амория Маркова/пиано/, а после Бойко Ковачев по тромпет. И двамата преподаватели са от Музикална школа към НЧ"Наука - 1870" Троян. Благодарение на ценните съвети  и на Пенчо Пенчев- водещ педагог по тромпет, нашата Галя кандидаства в НУМСИ ,,Проф. Панчо Владигеров" Бургас и бе приета. Сякаш това й даде криле и тя полетя  към върховете на музиката.
Светослав Василев
Още в 5 клас, 2015 год. тя се явява на международен конкурс в гр. Охрид Македония- ,, Охридски бисери,, и донася  на училището си втора награда.
В същата 2015 год.  -  международен конкурс за млади тромпетисти в гр. Стара Загора и стана лауреат, с първа награда и право на участие на гала концерт със Старо-Загорския симфоничен оркестър.
През 2016 год. тя спечели втора награда и специалната награда на журито на XXIII Национален конкурс за Българска музика ,, Върбан Върбанов гр. Бургас.
Последното и участие за тази година е в гр.Поморие на Международният фестивал,, Корабът на изкуствата'', откъдето донесе на училището и града първа награда.
Има и много участия за откриване на галерии, презентации на книги, концерти с оркестъра на Държавна опера гр.Бургас . Последното й участие беше в КЦ „Морското казино” в гр.Бургас- откриване на галерията на парите на БНБ.
За да продължи да се развивитието на нейния талант в сферата на музиката, Галя се нуждае професионален инструмент .
Бъдещите й планове са да натрупа опит и знания, за да продължи образованието си в България и след това в чужбина, от където да се завърне като завършен музикант.
Затова Ви умолявам -МОЛЯ  ПОДКРЕПЕТЕ  КАУЗАТА НА ГАЛЯ  НА ЛИНКА - ТУК
След това кликнете на името й  и подкрепете  , където е указано.



spodelime.com

Коментари