Весела Джамбазова с Голямата награда на международен конкурс

 Весела Джамбазова спечели Голаямата награда във Международният вокално-инструментален конкурс (МВИК) "Гласовете ви чуваме" .С песента на  Adele - I can't make you love me  тя е грабнала журито . А в момента пее на фестивал в хотел Кубан ,Слънчев бряг. 


Нашата гордост  направи впечатление и на скоро дошлите френски гости от Виньон на Сена с прекрасните си изпълнения на френски.
Конкурсът се провежда в рамките на организирания от ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ "ФОНТАН" Международен лагер-фестивал "Равда", който преминава под надслов „В новия век с танци, песни и обич”.
Лагер-фестивалът в с. Равда се провежда със съдействието на: МОН, МК и Столичен инспекторат по образованието, община Несебър, КК "Слънчев бряг", Арена-театър "Свети Влас", вилно селище "Елените", сдружение „Евтерпани”, Арт и фолклорен център „Нестия” и с медийната подкрепа на БНР и БНТ.
По време на фестивала се дава възможност на млади изпълнители (певци и танцьори) да представят талантите си на концерти на различни сцени в морските курорти Равда, Слънчев бряг, Свети Влас, Елените и Несебър. Участие  взеха начинаещи и напреднали в своето развитие колективи, групи и индивидуални изпълнители .Няма  ограничения от възрастово и жанрово естество.
Организатор на фестивала е г-жа Ваня Пешкова - режисьор-хореограф, художествен ръководител на Фолклорна формация "Фонтан", удостоена с много награди у нас и в чужбина.
Честито на нашето троянско  славейче!
източник -Весела Джамбазова
материала подготви - Руслана Попсавова

spodelime.com

Коментари