С много песни и танци бе отбелязан Деня на детето в Троян

Незабравим, вълнуващ и много усмихнат бе вчерашния ден за всички деца в Троян. Общината  подари на децата страхотен празник с музика, игри и клоуни.
За 1-ви юни Община Троян зарадва малчуганите с  музикален концерт, забавни игри, рисунки на асфалт, цветни балони и много изненади.
Стотици деца се включиха в празничната програма, която се провежда всяка година.
Празникът започна с награждаване на Победителите - Явор, Александра и Християн в конкурса за най - хубаво  троянско дете .Той бе организиран от Сдружение"За децата на Троян" и Общината.  
Малки конструктори бяха изложили своите модели на самолети.



Момичета облечени в народни носии подаряваха кроасани от Хлебопроизводство и сладкарство ЕООД.Те предложиха и много вкусна питка , която за много кратко  време свърши.










 На площад „Възраждане ” се проведе поздравителния концерт с участието на деца от ОПЦ  - Троян .  Имаше и награждаване на победителите от конкурси. Медали и грамоти за Гергана Ковачева и Даяна Иванова , Също така и плакет и грамота за групата големите Славейчета. Танцовия състав също беше награден .

















Петър Петров от РСПБЗН - Троян награди победителите от конкурса за най- добра рисунка.








За усмивките на децата се погрижиха аниматорите от фолклорна формация "Зевзеци", които радваха малчуганите с детски игри, танци и магии. 

















































































http://www.lagerite.com/ социални мрежи

Коментари