Първа среща между представители на туристическия бранш в Троянска община с представител на Комисия"Защита на потребителите"

В навечерието на започващият активен  туристически сезон ръководството на  Община Троян за първи път организира среща на представителите от туристическия сектор в района  с Цветан Христов от Комисия"Защита на потребителите".
Досега в България подобни срещи е имало  само в морските градове, сподели г-н Христов.  За пръв път  е поканен представител на КПЗ в планински район. Също така  присъстваха и д-р Кърчева - от Регионална Здравна каса и инсп. Снежина Карагьозова от РУ 'Полиция" - Троян.

Целта на инициативата бе представителите на туристическия бранш  и  тези институции  да  обсъдят  наболели проблеми.
 Да се изслушат взаимно  двете страни -   какви са изискванията , какви мерки да се вземат за отстраняване на нередности и др. С една дума да се сверят часовниците.
Бяха поставени редица въпроси , които предстоят да се обсъждат и решават.
Едни от тях беше проблема за  силната музика след 22часа. Друг -    пътя за Орешак.  Повдигна се  и въпросът за  предпазване от неприятни инциденти по пътищата в населените места .90 минути бяха явно  много малко ,защото има доста проблеми за решаване.
Но се надяваме да има и други срещи. Тази да не е последна


http://www.lagerite.com/ социални мрежи

Коментари