Годишен акт на випуск 76

Салонът на НЧ „Наука“, Троян, отново бе домакин на важно събитие – зрелостниците на випуск 76 получиха своите дипломи, а дванадесетокласниците от професионалната паралелка – и свидетелства за професионална квалификация.


От 21 юни 2016 г.
Десислава Хаджийска
Наградата „Пенчо Балев“ 
Директорката на училището, Розалина Русенова, направи кратка равносметка както за изминалия път и успехите на всяка от паралелките, така и за резултатите от държавните зрелостни изпити.
Първенецът на випуска Стоян Влаховски освен златен медал получи и наградата „Знание“, учредена и финансирана от бизнесмена Иван Радев, също възпитаник на училището.
Медали, плакети и грамоти получиха много зрелостници, показали отлични резултати в овладяването на знания, компетентности и професионални умения.


За пръв път бяха дадени и 2 специални награди. Наградата „Пенчо Балев“ е учредена в памет на известния учител-математик Пенчо Балев от анонимен дарител за зрелостници с постижения в областта на математиката и информатиката. А наградата „Чест и достойнство“, учредена и финансирана от дарителя на училището д-р Иван Гаврилов, се присъжда на ученици от училището за постъпки, действия и постигнати резултати, защитили честта и достойнството на училището, Троян и България.
От сърце пожелаваме успехи на всички зрелостници на СОУ „Васил Левски“, Троян.
Повече снимки..очаквайте.много..
spodelime.com

Коментари