Община Троян е на 11-то място от 512 институции в класацията на Програма „Достъп до информация“

Община Троян е класирана на 11 позиция в Рейтинга на Програма „Достъп до информация“ (ПДИ), след писмо на Администрация за преразглеждане на класацията, поради неточности от първоначалния преглед на официалната интернет страница на общината.

През 2015 г. Община Троян беше класирана на 23 позиция, с 58.4 точки от оценителите. В началото на месец май, публично бе оповестена информацията, че през 2016 г. Община Троян заема едва 39-то място. След изпратен доказателствен материал за допуснатите пропуски от страна на изследователя и установяване наличието на изискуемите данни, бе направено прекласиране. Община Троян заема престижното 11-то място в класацията на Програма „Достъп до информация“.
Класацията на всички институции е публикувана на страницата на ПДИ: http://www.aip-bg.org/surveys/db/2016ii/view.php?InstitutionID=109088001278. Благодарим на г-жа Гергана Жулева, Изпълнителен директор на ПДИ, за отразяване на коректната информация и съдействие Община Троян да бъде класирана на позицията, която съответства на подадената информация. Администрацията отново е водеща в Област Ловеч, а резултатът е добра оценка за работата на общинския екип.



http://www.lagerite.com/
социални мрежи

Коментари