Майкъл Иванов отново накара троянци да се чувстват горди -интервю с победителят, снимки и видеоматериали

Димитър Рангелов
Майкъл Иванов
г-н Нешев

Фирма Нешев възнагради за труда и постоянството   Майкъл Иванов с 2000 лв

Майкъл Иванов спечели плакета на „Спорт тото” за най-бърза обиколка в квалификацията -1.35.3 минути. 

Тази събота и неделя мотополигон „Троян”  прие първото от планираните си две домакинства за сезон 2016г. Състезатели и фенове  имаха възможност да наблюдават втория кръг на Европейския шампионат по мотокрос в  класовете ЕМХ65 и ЕМХ85, както и третите стартове за годината в Републиканския  шампионат за МХ1, МХ2 и МХ. Организаторите от Община Троян и местният клуб Троян  Моторспорт 01 вече 11 години  са домакини на състезания от всякакъв ранг и имат необходимия опит за да се справиха отлично 
 Откриването на GRAND PRIX Bulgaria 2016 бе от 10:00 часа в неделя,  а награждаването бе от 17 часа.  
Ученикът от СОУ"Васил Левски" любимецът на троянци спечели първото мястото в MX2  по време на двата манша. Направи невероятно шоу на пистата. Беше много устойчив и това му донесе и победата.  Фирма Нешев го награди с 2000лв. Това бе неочакван жест. Но трогна от сърце  Майкъл и близките му. След състезанието  си поговорихме с абитуриента. Тук чуйте интервюто с него. 

От майка му - Павлета Иванова разбрах,че е доста зор тази година - матури,  състезания, бал. Но вече всичко е почти наред . Остава   24 -ти май, когато  ще имаме удоволствието да го видим и като празнуващ заедно със сучениците си от елитното училище в град- СОУ"Васил Лески" своето завършване. А веднага на следващият ден ще пътува за поредното състезание. Родителите му сияеха от радост именно затова. Защото синът им е силен навсякъде. Когато зададох въпрос към Гриша Иванов, дали е доволен от представянето му и като ученик ,  получих  отговор от техен близък .

"А бе какво питате такива въпроси - Майкъл може всичко!!!".  И с това приключихме разговора.   След награждаването г-н Нешев , който дари от сърце  паричните средства  разказа за сайта,че той  Майк е дете на негов приятел . Израснал е пред очите му. И знае с колко труд и средства се постига това.  И се гордее !!!
Участваха и много троянци. Някои даже се качиха на почетната стълбичка.  А те са Калоян Илиев -Чифлик/от севлиевския отбор участваше/. Атанас Атанасов, Радослав Смилков-с.Балканец, ,Христо Димитров, Кольо Ковачев, Димитър Милешки, Мирослав Христов защитиха достойно отборът си. Доста силна агитка имаше събрана да подкрепят Майкъл и троянския отбор.  Във видеофайла ще видите  почти цялото събитие. А в четвъртък  от 20.30 мин от БНТ ще излъчат репортаж за днешния ден.
Тук може да видите и филма от събитието

И снимки








































































































































http://www.lagerite.com/ социални мрежи

Коментари