Уникално кулинарно междучасие в Климента - снимки и видео

В троянското училище "Св.Климент Охридски" се проведе -уникалното Кулинарно междучасие - "Манджицу" е първият по рода си проект на Лидл.
На фокус са децата  от 1-ви до 4- ти клас, тъй като е взюжно хранителните навици на децата да бъдат създадени по правилен начин в най- ранна възраст. Кулинарния урок е в рамките на 60 мн,организиран от Лидл,България.



По време на урок се срещнаха с утвърден специалист,  който ги запозна с любопитни факти за хранителните елементи и продукти, като им дава и съвети за здравословно хранене. По време на урока децата имаха възможност да приготвят сами здравословна храна с помощта на професионални готвачи,като съчетаха и затвърждиха придобитите знания с практически  умения.
В троянското училище  бяха дошли много гости-  зам-областния управител Георги  Терзийски ,председателят на Обсъвет Николай Тодоров,зам-кмета г-жа Поля Димова,г-жа Русинова, членове на Ротари клуб Троян и много други.Вижте снимките .












Децата бяха от 4 -А и Б клас с класни  -Емилия Пауникова и г-жа Яшева, и от 3-ти клас с класни -г-жа Ценка Василева и Христина Петрова

на Ценка Василева

класа на Христина Петрова




Купонът бе на макс.Децата получиха и много подаръци-шапка ,престилка  , и др.






Също така бяха повишени в Нинджи..Получиха и колани.. Благодарност към организаторите на това Кулинарно междучасие..






































































http://www.lagerite.com/ социални мрежи

Коментари