Да подкрепим Поли

Поли Генова ще представи България с песента "If love was a crime", а за да стигне до финала, песента на Поли трябва да е сред десетте от общо 18, които ще получат най-голяма подкрепа.


Как да я подкрепим и кой и как може да гласува за нея може да научите на специалния уебсайт за целта poligenova.eu/glasuvane, както и в официалната фейсбук страница на БНТ за "Евровизия“ - BNT Eurovision Bulgaria.

Вотът на зрителите дава 50% от крайния резултат, а останалите идват гласовете на професионално жури, съставено от по петима души от всяка страна участник в конкурса. Националните журита гласуваха вчера, днес е ред на зрителите пред екраните.
Важно е да се помни, че от България можем да гласуваме за другите изпълнения, но не и за нашето собствено. За сметка на това обаче, българските зрители във Великобритания, Италия, Германия, Латвия, Полша, Швейцария, Израел, Беларус, Сърбия, Беларус, Сърбия, Ирландия, Македония, Литва, Австралия, Словения, Дания, Украйна, Норвегия, Грузия, Албания и Белгия ще могат да подкрепят нашата песен.

http://www.lagerite.com/ социални мрежи

Коментари