Ти Ес Ди Сървисиз-Троян ще играе четвърт финал срещу Академик Свищов

Днес, в Събота, 14.05.2016 година, стартират плейофите от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2015/2016 в Централна България.
Мачовете ще се играят във Велико Търново
Нашите момчета ще се срещнат срещу Академик Свищов (шести от редовния сезон). А  победителят от серията ще срещне Перестройка (Велико Търново) (втори в редовния сезон).
Ето и програмата
15.05.2016 година, Неделя – Ивайло (Велико Търново)
15:00 Чардафон-Орловец (Габрово) – Политехника (София)
17:00 Академик Свищов – Ти Ес Ди Сървисиз-Троян

 Победителят от серията ще срещне Перестройка (Велико Търново) (втори в редовния сезон). Отборът на Велико Търново (първи в редовния сезон) пък чака победителя от серията между Политехника (София) (четвърти в редовния сезон) и Чардафон-Орловец (Габрово) (пети в редовния сезон). Всички серии се играят до 2 победи от 3 мача.

Срещите няма да бъдат излъчвани на живо с картина, но пълните видеозаписи от тях ще могат да бъдат намерени в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videos.

Статистиките ще бъдат излъчени на живо. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.
Да пожелаем Успех на нашите баскетболисти!
по материали на http://nalb.bg/
http://www.lagerite.com/ социални мрежи

Коментари