Такова предаване скоро не е имало - вълнуващо , до сълзи трогващо

Поли като Маргарита Хранова

Поли  дари своята награда от"Две капки вода"

Такова предаване скоро не е имало. Вълнуващо , до сълзи трогващо.
След много емоционалната седмица Поли Генова  продължи участието си в предаването "Като Две капки вода". Но явно  на българска земя  сълзите сами тръгваха..Милото винаги усмихнато момиче благодари на всички ,които гласуваха за песента и екипа. Но изненадите за нея не спираха.  Маги Халваджиян я доразплака. Песента "Оставаме' трогна цялата публика, гостите - Маргарита Хранова, Георги Мамалев и публиката Много дами се опитваха да  не протече грима им..Вечно шегуващите  водещи този път  бяха със сълзи на очи от спомените за екипа на филма.. От радост за победата на песента на Поли. Защото България е на първо място от Европейските държави.Такъв успех сме нямали досега.. Защото за първи път се обединихме в името на една благородна кауза. Доказахме,че можем ,но ВСИЧКИ ЗАЕДНО!
Бяха със сълзи за екипана филма "Оставаме".И на финала всички запяха..
Поли Генова тази вечер спечели . И дари наградата си от 1000 лв за музикалното училище "Любомир Пипков" София. За закупуване на кларинет. Не е тайна,че Поли преди да запише кинорежисура е била кларинетиска.
Такова предаване скоро не бяхме гледали
Жоро Низамов и Светльо се отправиха заедно с публиката директно по пътя на рока сHigh Way To Hell на AC/DC. Култовите вокалисти на групата, които бяха новата задача на дуета, донесоха бурни аплодисменти и предизвикаха голяма усмивка във верния рокаджия в журито - Фънки.
С бял костюм, разрошени коси и ненадминат темперамент на сцената Калин Врачански се превърна в истински Горан Брегович под звуците на "Калашников". 
С госпел и много добро настроение Геро пренесе публиката в един от многото филми наУпи Голдбърг, а Джулия Бочева припомни на всички връзката с дома и родната земя, преобразена като Силви Вартан и нейното изпълнение на "Облаче ле бяло". 
Преслава вдигна публиката на крака в обувките на Силвия Кацарова и "Обещай ми любов", което беше още един успех в рока и естрадната музика за певицата.
Прея разхвърля по сцената сексапил в образа на Никол Шерцингер, а Орлин Павлов се сблъска с най-трудната си вокална задача - Майкъл Бубле.

Гвоздеят на вечерта беше появата на Мария Илиева и Криско, които се впуснаха в ролята на дует Каризма, но с разменени места - хип хоп звездата избра Галя, а поп дивата влезе в образа на Миро.

Коментари