Директорът на ПГ по горско стопанство и дърводобив „Сава Младенов“ в гр. Тетевен - с наградата на името на св.Иван Рилски"

Вицепремиерът и министър на образованието и науката Меглена Кунева връчи на четирима училищни директори, постигнали високи резултати в професионалната си дейност и с принос към образованието, традиционните награди на името на Свети Иван Рилски.
Както всяка година, церемонията се състоя в Рилския манастир на 11 май - Деня на светите братя Кирил и Методий.
Както всяка година, и днес Министерството на образованието и науката подпомогна светата обител. Министър Кунева дари на Рилския манастир мултифункционално устройство – принтер, копирна машина и факс.
С грамота, икона на Свети Иван Рилски и парична награда от 1000 лева бяха отличени Катя Трифонова Димитрова, директор на СОУ „Петко Рачов Славейков“ – гр. Видин; Зоя Кирилова Петрова - директор на ПГ по горско стопанство и дърводобив „Сава Младенов“ в гр. Тетевен;. Малинка Димитрова Маринова - директор на ПГ по туризъм „Ал. Константинов“ – гр. Плевен и Ангел Василев Янчев – директор на СОУ „Вела Благоева“ – гр. Велико Търново.


Зоя Кирилова Петрова и нейното училище работят по проекти, а тя лично участва в обучения на учители, както и в разработване на учебни програми. Ръководи екипи по разработване и отчитане на европейски проекти. В нейното училище се подготвят кадри за горското стопанство и мебелното производство, които се реализират добре не само у нас, но и в чужбина.
Да й е честита наградата
http://www.lagerite.com/ социални мрежи

Коментари