Механото изпрати 51-ви випуск!

40 зрелостници завършиха средното си образование: 12а , специалност „Електрообзавеждане на транспортна техника“ с класен ръководител Таня Найденова и 12б, със специалности „Икономика и мениджмънт“ и „Компютърна техника и технологии“ с класен ръководител Калина Йотова.
На тържественото събитие , което се проведе в двора на училището в петък на 13 май 2016г, абитуриентите се сбогуваха с учителите си. Директорът Радка Бончевска-Атанасова се обърна към тях с думите

Днес вие затваряте един етап от живота си и поемате предизвикателствата на света. Ще трябва да се доказвате многократно. Бъдете силни и преуспяващи наши възпитаници! Накарайте ни да се гордеем с вас!“.
Тя обяви и решението на Педагогическия съвет за тазгодишните призьори на наградите „Джон Бризби“ – Радостин Лефтеров 12а, Георги Йотов 11а и Отборът „Автотранспортна техника“, спечелил 3-то масто на Националния кръг от състезанията по професии. Награда от ПГМЕТ за участие в Национални кръгове на олимпиади и състезания получиха: Радостин Лефтеров, Георги Йотов, Слави стойчев, Ивилин Стойчев, Филип Филипов, Николай Христов, Марио Терзиев и Илиана Арифова.
Деца от ЦДГ „8-ми март“ поднесоха музикален поздрав към какичките и батковците, а най-приятната изненада бе поздрава от танцов клуб „Катерина“ – с. Шипково.
Абитуриентите поднесоха цветя на учителите си в знак на благодарност за положените усилия през изминалите четири години.
Пожелаваме на добър път на всички, завършващи средното си образование!

http://www.lagerite.com/ социални мрежи

Коментари