"RhythMix" развълнуваха троянци

Тази вечер бяхме  свидетели на едно вълнуващо събитие.Трогващо до сълзи  
И за  малки и големи. Вокална формация "РитМикс " към "Усмивка" при НЧ "Наука -1870" Троян бяха заедно на сцена / може би / за последно. Паола, Василена  и Пламена завършват.
И пътищата им се разделят след абитурентският бал. Кой в чужбина, Кой в София..или друг град.

Остава само Йоана. Бяхме свидетели на  един прекрасен концерт. Момичетата пяха от сърце плакаха от сърце. Пяха Битълс, рок, балади,български фолклор,и др . Даже и в момента когато пиша това си спомням поздрава на Йоанна към приятелките й. Как цялата зала бе буквално утихнала и слушаше ангелският на даровитата дъщеря на отец Марин Божков и имах чувството, че  всички хора  в залата имаха сълзи в очите .Това не може да се разкаже или опише толкова лесно.  За  да изрече финалните  думи  на Йони й беше много трудно. Но такъв е животът. Срещи, приятелство и раздели не по наша воля...
Вокална студия "Усмивка" обеднява с три сърцати момичета, но пък за сметка на това , техните най-малки  наследници  се представиха много достойно и им доказаха,че ще им бъдат техни заместници. И поне малко  ще помогнат на педагога им Светла Червенкова  по-леко да изживее  и това отпътуване към бъдещето на нейните ученички.
Но ние не знаем какво е отредила съдбата,нали? И затова продължавам да вярвам, че  тези 4 момичета/после и съпруги, майки/ да се съберат отново. Знае ли се?!
Специален гост бе Димитър Атанасов- композитор , певец. Той също бе много развълнуван. Изпълни  съвсем импровизирано с квартета няколко песни. На тях не им трябваше репетиция кой знае колко, защото те от 6 години пеят неговите песни. Записват в неговото студио. И са стари познайници..

Бяха дошли и други "усмивки" - Вергиния Борисова,
Габриела Пътова - да поздравят приятелките
Поздрави и цветя бяха поднесени от името на

Община Троян- г-жа Поля Димова- зам.кмет,
г-жа Розалина  Русинова- директор на СОУ"Васил Левски",
Маргарита Мондешка - от името на читалище "Наука-1870"

http://www.lagerite.com/ социални мрежи

Коментари