Чавдар Троян e на полуфинал на турнира Купа БФБ

снимка
БГ.БАСКЕТ
 Чавдар Троян e на полуфинал на турнира Купа БФБ, след като победи Рилски спортист -2 с резултат 85-79 в четвъртфиналната фаза. Отборите изиграха интересен мач, в който си разменяха големи точкови серии, но Чавдар беше напред в резултата през целия мач и стигна до победата.
 През цялото време контролираха положението на терена. Треньорът Лъчезар Диков специално за Троянът изрази задоволство от играта на момчетата. И сподели

 "Спечелихме с много борбеност .Много вкарани коша имахме от далечно разстояние. Опитността  ни помогна. Много сме доволни и от играта на Николай Маринов, който отбеляза 15 точки.Той е с двоен лиценз и е от първия отбор на Балкан Ботевград. Много съм доволен и от другите момчета ,които  завършиха с двуцифрен резултат. И най- важното е че достигнахме до полуфинал."
- Какво очаквате от утрешния мач с ИУ Варна  ,г-н Диков ?
" Побеждавали сме ги и друг път. Сега сме готови отново за победа. И мисля,че това е Мисия Възможна". Познаваме противника много добре..."

Най-резултатни бяха Герасим Николов и Ценко Наков  по 16 точки..
 На полуфинал баскетболистите на Лъчезар Диков ще срещнат ИУ Варна утре от 16.00 часа, а мачът ще бъде излъчен на живо в BGbasket.com и Sportmedia.tv,
по материали на BS.BASKET
интервюто взе  - Руслана Попсавова
http://www.lagerite.com/ социални мрежи

Коментари