Деца дариха за Деца - снимки от демонстрация по карате и таекундо

Тази вечер в  салона на читалище "Наука- 1870" Троян се състоя атрактивно благотворително шоу с участието на Карате Клуб " Атнес" - Троян, Таекуондо Клуб "Таекион" - София и формация "Ритмикс" към вокална студия " Усмивка". Неин инициатор е г-н Светослав Вълчев - собственик на вилно селище " Азарея".

 Мотото на шоуто бе "Деца помагат на деца".
" За нас е важна не само каузата, но искаме да провокираме у децата желанието да даряват и да помагат" - сподели г-н Вълчев пред Вихра Петрова и екипът на ТроянЪт. Бяха събрани 404 лв. 202 лв  бяха дарени на Детската читалищна библиотека в лицето на Вихра Петрова . А парите за ОПЦ ще бъдат дадени след уикенда.

Светослав Вълчев - собственик на вилно селище " Азарея"
и 
Вихра Петрова
библиотекар
На въпросът  ни отправен към г-н Вълчев -

  1. Какво го стимулира да организира това шоу?
  2.  Откъде е разбрал за тази нужда от книги?

Треньорът на  таекуондо Клуб "Таекион" - София отговори с усмивка -  
 Този, който иска да направи добро, чука на вратата. 
  Двамата треньори ни разказаха за Таекундото и каратето. Показаха висша форма на концентрация при счупване на дебелите   дъски. Особенно чаровен бе малкият Сашко . За 3 месеца тренировки направи невероятна атракция преди да  счупи дъската.







А каратеките от Атнес показаха майсторство в Ката и демонстрираха бойни хватки , които могат да се използват по улиците при нападение
Това шоу бе спектакъл , който ще се запомни страхотни демонстрации на фона на  хубавата музика и разкошното изпълнение на РитМикс.












































социални мрежи

Коментари