Шампиони от Троян с предложение за парична награда от Община Троян

В последния ден от месец март, г-жа Михайлова покани в Общината шампионите Станимир Беломъжев, Владимир Илиев, Добромир Калистерски и техните треньори. Всички те – дали поводи за радост и гордост на съгражданите си.

По повод успешното представяне на изявените ни спортисти и техните отлични резултати, г-жа Михайлова внесе предложение в Общински съвет – Троян, на основание „Правилника за награждаване на изявени спортисти и техните треньори от Община Троян”, приет с Решение № 278/30.04.2009 г. на ОбС, за отпускане на парична награда. „С огромно удоволствие внесох в Общинския съвет предложението. Троян приключва един хубав сезон. Сезон, в който редица троянски момичета и момчета ни направиха нееднократно горди от това, че сме троянци. Особена радост ни донесоха Станимир Беломъжев, Владо Илиев и Добромир Калистерски. Те ни накараха да се вълнуваме пред екраните, да чакаме добрите новини и ни донесоха очакваната радост за пореден път.“, сподели г-жа Михайлова на заседанието на Общински съвет.
Кметът поздрави спортистите и по време на срещата си обсъдиха трудностите, изминалите състезания, успехите, с които се увенчаха и спечелените медали.
Успехите на троянските момчета имат смисъл не само за тях самите, не само за града, но и за много подрастващи момичета и момчета, влюбени в спорта и стремящи се към големи успехи. Пожелаваме още много успехи на спортисти, които направиха така, че името на Троян звучи с гордост в целия свят.


Станислава Цукева
„Връзки с обществеността“
социални мрежи


Коментари