Кметът Донка Михайлова подкрепя инициативата „Кмет на Европа“

Председателят на Асоциация „Евро Адванс“ Боян Томов  е провел  официална среща с Донка Михайлова, кмет на Троян и заместник-председател на УС на Националното сдружение на общините.
По време на визитата, Боян Томов е презентирал инициативата „Кмет на Европа“, която придобива все по-голяма популярност в страната, както и в чужбина.
Кметът Донка Михайлова  е изказала своята подкрепа за инициирането на такъв конкурс и заяви, че той ще отвори нови възможности пред българските общини.
От своя страна Боян Томов е  заявил, че предстои да бъдат уточнени в детайли критериите, по които ще стане номинирането и крайното оценяване. Oт страна на България предложенията ще бъдат правени от Министерството на регионалното развитие и благоустройство.
Кметът на Троян и председателя на Асоциация „Евро Адванс“ са обсъдили  нуждата от засилване на взаимоотношенията с НСОРБ и обмена на информация. Говорили са за повишената активност на кметовете на общини и интереса да се достигне до хората чрез повече информационни канали. Все по-често платформата „Kmeta.bg” се използва като още един инструмент за достигане до отговори на наболели обществени въпроси.
Били са обсъдени и други актуални теми.
по материали 
http://www.kmeta.bg/
http://www.lagerite.com/ социални мрежи

Коментари