Лъчезар Диков -"Играхме за Троянци"

Чавдар Троян е финалист за купата на БФБ. След много добра игра, най-вече борбена ,момчетата на Лъчезар Диков успяха да за втори път да  са на финал за БФБ. Ще срещнат с отборът на Левски - 2.

Играхме за  за Троян. Момчетата се раздадоха. Очаквам и утре на финала от 18 часа  да играят още по-силно. Който желае може да дойде в София и да ни гледа. И подкрепя.
Николай Маринов отново бе на висота и с последните тройки успя да помогне за троянци да се увенчаят с успех..  99-93. През 2014 на същия турнир  Чавдар загуби именно от ИУ, но тази година успяха да победят.
Лъчезар Диков  още сподели,

Днес в Троян се играят баскетболни срещи по мини баскетбол за  момчета до 12 години  за влизане  в репуликанската дванадесетица. Спечелиха и двата мача,утре им трябва една победа и мечтата ще се превърне в реалност.Горд съм с троянските баскетболисти,водени от Павел Игнатовски.
Президентът на Чавдар Петър Лалев също изрази нескрито задоволство  от играта на троянци.И се надява утре нашите момчета да играят още по силно ,защото  битката с Левски-2 няма да е лесна. Все пак те са фаворити.

Днес беше страхотен ден за баскетболния ни клуб. Мъжкия ни тим записа страхотна победа в полуфинала за купата на БФБ срещу отбора на ИУ Варна и утре сме на финал срещу тима на Левски. Но още по щастливи сме от факта че днес отбора ни до 12г. записа две много важни победи над Шумен и Габрово и се нуждае от само една победа утре за да се класира за исторически финали. Браво на всички за добре свършената работа и страхотните емоции. Пак приканвам всички наши привърженици да ни подкрепят утре в Троян и София. Пак се говори с уважение за Троян и нашия скромен клуб. Успех на всички утре.....
 Да пожелаем на троянските момчета и техните батковци утре да  спечелят мачовете си.И да утвърдят позициите  им в  баскетбола.




http://www.lagerite.com/ социални мрежи

Коментари