Първокласниците от НУ „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Троян празнуват - галерия от снимки

 В последните дни на март, първолаците от НУ “Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Троян, имаха един от най-вълнуващите и запомнящи се празници.

На 31.03. малките ученици от 1 “aклас, с класен ръководител г-жа Румяна Йовчева, проведоха празник на буквите, “Ние вече сме грамотни“. В него те показаха на своите родители, че вече могат да сами да четат детските си книжки и сами да пишат без грешки. Тържеството премина с много песни, смях и забавления. Децата получиха за спомен грамоти, хубави книжки и много сладки изкушения.
За учениците от 1 “б” клас, с класен ръководител г-жа Радиана Бояджиева, празникът беше озаглавен “Вече съм грамотно първокласниче страхотно” и се проведе на 30.03. Първолаците подариха на своите гости и на себе си много положителни емоции. Освен знания и умения за родния език, те показаха и знания за родния край. Изпълниха прекрасни стихове и песни. Попълваха кръстословици, в които се получиха думите пролет и родина. Първокласниците представиха своя вестник “Под дъгата” и  авторите прочетоха написаните от тях стихотворения и съчинения за пролетта. Показаха отлични актьорски и танцови умения. За положеното старание, всеки първокласник получи грамота и книга. Празникът завърши с вкусна торта.
“Ние вече сме грамотни” - под това мото на 31.03. учениците от 1 “в” клас, с класен ръководител г-жа Христина Бочева, показаха пред своите родители, че вече могат да четат и пишат. С лекота попълниха кръстословица, в която се получи думата България и показаха отлични знания за родината и родния край. Под ръководството на г-н Николай Стойчев изпяха любимите си песни. С много вълнение и емоции се претвориха в герои от любими приказки.


















социални мрежи

Коментари