Триумф за Троянското Механо

След като спечелиха  Регионалния кръг за „Най –добър млад автомонтьор и водач на МПС” и класирайки се за Националния кръг, отборът на ПГМЕТ – Троян в състав:
единадесетокласниците  Георги Йотов, Слави Стойчев, Николай Христов и Филип Филипов и техните ръководители инж.Милен Радков, инж.Мариан Шейтанов и инж. Петър Комитов се завърнаха от гр.Пазарджик с множество награди.
Състезанието се проведе  от 14 до 16 април. Първият ден проверката беше по теоретичната подготвеност на децата. Учениците решаваха тест за автомонтьори и тест по БДП. След изнасяне на резултатите стана ясно, че учениците от ПГМЕТ – Троян са постигнали максимален брой точки по БДП и водят в класирането, заедно с отбора на ПГ по транспорт „Гоце Делчев“ – гр.Пловдив. На теста за автомонтьори Георги Йотов и Слави Стойчев постигат максимален резултат и във временното класиране за автомонтьори отборът е на трето място.
През втория ден учениците изпълняваха различни практически задания за автомонтьори, а през третия ден се проведе индивидуалното състезание за водачи на МПС.
В крайното класиране учениците на ПГМЕТ – Троян заеха следните места:
1. Трето място за „Най –добър млад автомонтьор” отборно
2. Трето място за „Най-добър млад водач на МПС” отборно
3. Второ място за „Най-добър млад водач на МПС” ,индивидуално, за Филип Филипов
4. Трето място в крайното комплексно класиране за „Най –добър млад автомонтьор и водач на МПС” отборно.
            За пръв път в най-новата история на Механото, негови възпитаници достигат до Финален кръг на национално състезание по професии и още повече, че се завръщат триумфално.
Отново показахме, че такива отлични резултати се постигат когато талантливите ученици получат добра подготовка от преподаватели – професионалисти, подкрепяни от амбициозен ръководен екип.

http://www.lagerite.com/ социални мрежи

Коментари