Издирва се убиецът на четиримата младежи от Луковит

Бруталният убиец Хюриет Сюлейманов, който година и три месеца си пиеше бирата в Германия и хвърчеше по аутобаните с БМВ-та, най-накрая е обявен за международно издирване.
Всички държави членки на Европейския съюз (ЕС) са получили пълни данни за циганина и издирването му вече е факт.
На 5 май 2014 г. рецидивистът премаза с БМВ-то си край Луковит четирима младежи. На място загинаха 20-годишните Владислав Горанов и Николай Менков. Цветелина Таслакова и Иван Гьомишев пострадаха тежко, като момичето издъхна след поредица от операции, а момчето остана потрошено за цял живот.
В бързината и желанието си да компенсират абсурдния отказ за издирване на Хюриет, който духна през Дунав мост в началото на януари 2015 г., властите отново са направили пореден пропуск. Сюлейманов не е качен на сайта на Интерпол. Според запознати, ако той напусне Германия, където се укрива, и отиде в страна извън ЕС, всички усилия да бъде заловен, върнат в България и съден ще бъдат напразни.
Вече има информация, че Хюриет не се намира в града, в който първоначално се бил установил. Криминалистите разполагат с новите данни за местонахождението му благодарение не на своята работа, а на бдителни граждани.
http://www.bgdnes.bg
http://www.lagerite.com/
  социални мрежи

Коментари