Годишно отчетно събрание на читалище Наука-1870" Троян

На 11 .април. 2016 г. от 17.30 ч. в зала Форум на  читалище "Наука -1870" Троян се проведе годишното отчетно събрание.
Събранието бе организирано в съответствие със Закона за народните читалища и Устава на читалището Имаше кворум и събранието започна.
Дневният ред, приет с явно гласуване, разгледа следните основни въпроси:
1.Отчет за дейността на читалището и читалищното настоятелство за 2016 год. Докладва председателят д-р Виолета Койновска

Д-р Койновска чете доклада
В отчета председателят на ЧН в резюме представи всички по-значими дейности на читалището през 2015 г., които са подробно описани и в отчета по критериите на Министерство на културата, представян ежегодно в Общината .Също така, подчерта ,че всички дейности са били под знака на   145 - те години на своето съществуване,40 години ВС"Усмивка", 10 години"Ха,за Здраве", 10 години Студия "Гласове" . Изказа благодарност на екипите за положените усилия по време на годината, на  преподавателите и ръководителите на групи. Запозна събранието и с новите проекти, по които вече се работи за настоящата година
Също така изрази благодарност км дарителителите Христо Йовчевски , който дари ваучер за закупуване на столове. И те вече са реалност.
Ръководството на НЧ ”Наука – 1870 г.” гр.Троян и целия екип, изказаха своята сърдечна благодарност на г-н Марин Радевски – собственик на фирма „Калинел“ ЕООД.

" Трогнати сме от неговата отзивчивост, без която много от представленията в града ни не биха се състояли. Г-н Радевски дари на читалището и нов лаптоп, което дава много по-добри технически възможности за реализация на нашите концерти.Благодарим на всички, които радеят за читалището и културния живот в града ни."

2..Отчет на проверителната комисия. Докладва председателят на проверителната комисия Надка Колева
Надка Колева-проверителната комисия

3..Утвърждаване финансовия отчет на читалище ". Докладва счетоводител Цветомира
Цветомира чете финансовия отчет



/
  социални мрежи

Коментари