Преизбраха Даниел Сираков за Председател на OБщинския комитет на ВМРО - БНД Троян

Новоизбраното ръководство
от ляво надясно

Иван Спахийски, инж.Тихомир Лилов, Калина Калинска,
Боян Владовски, Даниел Сираков, Александър Цочев,
Христо Баръмов,  Румен Дудевски
На третата Отчетно-изборна конференция на ВМРО - БНД Троян провела се на 26 март 2016 год.  бе  номинирано и избрано ново  общинско ръководство на организацията.

Преди това бе изслушан докладът на г-н Сираков за изминалият 3-годишен мандат. Той направи анализ на организационното състояние на структурите в община Троян и изпълнението на десетте приоритета представени в мандат 2011-2015 и представи  петте нови приоритета за мандат 2015-2019. Бе направен  и анализ на кампанията  Местни ибори 2015 .


Отчет  за финансовото състояние на Организацията прочете  инж.Тихомир Лилов.
По точката за избор на Общински комитет на ВМРО-БНД Троян бяха номинирани  и избрани
Председател - Даниел Сираков

Зам,председател  -  инж.Боян Владовски
Секретар  -  инж.Тихомир Лилов
Касиер  -  Калина  Калинска
      За членове на Общинския комитет бяха избрани  Иван Спахийски, Румен Дудевски, Стойко Бойнов, Александър Цочев и  Христо Баръмов.  Новоизбраният общински  председател Даниел Сираков призова членовете и симпатизантите на  ВМРО-БНД  да продължат да работят упорито,  за да се постигнат  добри резултати  на местните избори след четири  години. И да има повече общински съветници в троянският парламент.
   
  
 Гости на  събитието бяха общинският съветник  Веселин Илиев и членове на БЗНС, начело с председателят  на троянската дружинка  г-н Витлием  Илиев. В  поздравлението си към делегатите г-н  Илиев каза, че  добрите отношения с ВМРО са прецедент в историята на двете дълголетни Организации. Пожела ползотворна работа  и все така да си отстояват принципите си.  Също така подчерта , че само единството е най- доброто оръжие за постигане на целите

На Отчетно-изборната конференция присъстваха и адв.Детелина Сотирова - Зам.председател на Областния комитет  и председател на ВМРО-БНД  Ловеч и Поля Христова  касиер на Областния комитет  ВМРО – БНД.

изготвил материала -Руслана Попсавова
социални мрежи

Коментари