Полицай от РУ Ловеч пострада при изпълнение на служебните си задължения


Информационен бюлетин на ОДМВР 16.03.2016

В РУ Ловеч е получен сигнал, че в нощта на 14 срещу 15 март от л.а. «Шкода Фабия» паркиран на ул.«6-ти септември» в гр.Ловеч, неизвестен извършител е отнел множество лични документи и сумата от 40 лв. По случая е образувано досъдебно производство.  


Полицай от РУ Ловеч пострада при изпълнение на служебните си задължения.
На 15.03.2016г. около 09.30ч. на ул."Сливница" в гр.Ловеч при опит да бъде задържан 20 годишен, криминално проявен  мъж, той заедно със своя 59 годишен баща побягват и се качват в л.а. «Пежо» 306. Бащата, който е зад волана на превозното средство и не е изпълнил полицейско разпореждане да отключи вратите, при потегляне на заден ход е блъснал полицай от РУ Ловеч. Служителят е с лека телесна повреда /охлузвания и подутини на дясно коляно/, а бащата и синът са задържани. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава. 

На 15.03.2016г. в гр.Ловеч за времето от 14.00ч. до 16.00ч. служители на сектор "Пътна полиция" са провели полицейска операция по широкообхватния метод. Проверени са 31 МПС и 35 лица, като са констатирани общо 5 нарушения и са съставени 4 акта.

Служители на РУ Тетевен са иззели 7.800 кг насипен тютюн без акцизен бандерол след получен сигнал и извършено претърсване в частен дом в с.Глогово. 
62-годишен мъж е загинал при пожар в село Слатина. Това съобщиха за „Агенция „Фокус” от ОД на МВР- Ловеч. Сигналът за пожара е получен в 22.50 часа в сряда. На мястото е изпратен екип на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението"- Ловеч. При гасенето и разчистването на отломките е намерен трупа на 62- годишният мъж, който е собственик на имота. Причините за смъртта на загиналия и за пожара се разследват от РУ-Ловеч. 


Коментари