Инициативи в бяло и червено, за здраве и късмет

Детско отделение
 към МБАЛ 
 В първия мартенски ден, ученици от различните паралелки на НУ:Св.СВ.Кирили Методий подариха усмивка и настроение на деца и възрастни с различни първомартенски инициативи. В Детско отделение към МБАЛ  Троян Д-р Георги Стоев-Шварц,
при децата, които са на лечение в момента, бяха учениците от 4 „а” клас, с класен ръководител г-жа Любка Самичкова.  Освен на малчуганите, те завързаха мартенички и на лекарите и медицинските сестри от отделението. 
Детско отделение
към МБАЛ 

Учениците от 4 „б” клас, с класен ръководител г-жа Радка Колева и г-жа Тонка Стоевска, зарадваха деца и възрастни в градския парк, на които подариха мартенички и пожелаха здраве и късмет.
картички с послание за безопасно шофиране.
Учениците от 1 „б” и 3 „а” класове, с класни ръководители г-жа Радиана Бояджиева и г-жа Антоанета Шошкова., подариха мартенички и картички с послание за безопасно шофиране.
Учениците от 3 „б” клас, с класен ръководител г-жа Дора Немска, заедно с г-н Николай Стойчев, посетиха РУП Троян и поздравиха служителите със стихове и песен за Баба Марта. Подариха им мартенички и картички с първомартенски пожелания и с благодарност за това, че се грижат за базопасността ни на пътя. Учениците от 3 „в” клас, с класен ръководител г-жа Снежана Мичева, посетиха РСПБЗН Троян и подариха на всички, които се грижат за спокойствието в домовете ни, мартенички и картички с пожелания за здраве, късмет и дълголетие.
в клуба на инвалида
Ученици от 2 „а”, „б” и „в” класове, с класни ръководители г-жа Диана Янкова, г-жа Марияна Зъзрева и г-жа Добринка Семерджиева, посетиха клуба на инвалида и зарадваха хората там с песни и стихове за първи март и им подариха им мартенички и картички.
НА КРАЯ НА ДЕНЯ

  Радиана Бояджиева

Коментари