Петър Лалев - ' В залата имаше повече хора от Троян отколкото от София

снимка
Петър Лалев

Понякога когато губиш не знаеш какво печелиш

 Днес Чавдар Троян загуби от Левски с 77:92.Нашите момчета се бореха за всяка топка .И бяха достойни съперници на софийският тим. Любомир Лилов вкара 24 точки (6 тройки) за Чавдар, а с по 15 се включиха Герасим Николов и Данаил Христов.

Домакините водеха през цялата първа част, но Чавдар се държеше много близо в резултата и след 10 минути разликата беше точка. „Сините” започнаха втория период със серия от 13-3 и натрупаха двуцифрена разлика, която запазиха до почивката за 48-36. През третия период Левски пречупи съперника си, като серия от 12-0, включваща три поредни тройки на Ивко Ивков, направи разликата 29 точки. Чавдар успя да стопи част от изоставането си в края и две минути и половина преди сирената разликата беше 13 точки, но домакините успяха да удържат победата.
Ето  какво каза Петър Лалев след мача..

"Тази вечер отбора на "Чавдар" Троян изигра поредния си мач от баскетболното първенство на "А" група. Противник беше "Левски" София. За жалост загубихме мача и с това може би и първото място в крайното класиране но искам да кажа за пореден път че нашите момчета се бориха до последно въпреки бих го нарекъл поръчковото съдийство което в определени моменти беше меко казано грубо спрямо нашия малък и скромен тим,и за да не остана грешно разбран искам да кажа че отбора на "Левски" не се нуждае от тази подкрепа те в този мач бяха по добри и ние си го признаваме, много от момчетата там са ми приятели както и треньора Мъни Марков които безкрайно уважавам като специалист и им пожелавам да са здрави и да продължават с победите и успехите, там са събрани наистина много качествени и добри момчета но пак казвам те не се нуждаят от съдийска помощ те са достатъчно силни. Единствения проблем на този отбор е Тити Папазов които постоянно говореше със съдиите и им даваше указания как да свирят докато преднината не стана достатъчно голяма че да си гарантира победата. А още по обидното беше че постоянно ни наричаше "как може тези селяци да играят" и т.н. Ние нямаме претенции да сме голям клуб но имаме претенции че винаги играем честно и почтено та нали точно на това се опитваме да учим децата си. Жалко ако всички баскетболни хора мислят така че победата на всяка цена ги прави по силни. Понякога когато губиш не знаеш какво печелиш. Искам да отбележа и нещо друго че в залата имаше повече хора от Троян отколкото от София, Благодаря на тези хора които дойдоха да ни подкрепят и там..."
социални мрежи

Коментари