Да подкрепим ЧАВДАР в двубоя му с „ЮЗУ-Академик” Благоевград в неделя

В неделя нашите баскетболисти ще имат тежък мач! Нека ги подкрепим като присъстваме на мача и и стимулираме.!

"Никой отбор не обича да губи !
Никой от троянските приятели на баскетбола не обича да губи любимия му отбор - ЧАВДАР !
Не искаме непостижимото и не се заблуждаваме, но желаем нашите любимци – момчетата от троянския тим да бъдат отново оня сплотен отбор по начина, по който ПРЕКЪРШИХА варненските „студенти” от ИУ пред Ректора им.
Ние феновете на ЧАВДАР ТРОЯН, искаме да спечелите още мачове във финалната шестица, да се затвърдите в челото на класирането и това ще е страхотно – градчето ТРОЯН, с НЕСТАНДАРТНА спортна зала (разбирайте ученически САЛОН за провеждане на часове по физическо възпитание), показва, че когато има отборен дух, отличен треньор, опитен водач в лицето на капитана (разбирайте „Доцент Лилов”) и НЕВЕРОЯТНАТА ТРОЯНСКА ПУБЛИКА, може да жъне победи над най-големите областни градове !
Наистина не се заблуждаваме, че ще е лесно.
Всички отбори без изключение се точат на баскетболния ЧАВДАР, по подобен начин, по който играха ИУ Варна - грубо и провокативно. Всички отбори без изключение се чувстват крайно унизително след загубите, които инкасират от ЧАВДАР. Треньорите им изпадат в амок, че загубата от ЧАВДАР ги прави за резил !
Нима е възможно, това „отборче” от Троян, без известни звезди (или „медийни тигри”), съставено от момчета, които имат воля, дух и огромно желание да играят баскетбол, да карат противниците да треперят от страх преди всики мач ?
Подкрепете ЧАВДАР в двубоя му с „ЮЗУ-Академик” Благоевград в неделя
6 март от 17 часа !
ЧАВДАР….. ЧАВДАР…... ЧАВДАР…..
P.S.Няколко „ретро” скандирания на
темпераментната троянска публика от преди години :
- БОГ ПРОЩАВА – ЧАВДАР НЕ !!!
- БЕЗ ЖЕНИ  МОЖЕМ, БЕЗ ЧАВДАР НЕ !!!"

Коментари