Децата от Априлци и рок група "Епизод " взривиха читалищният салон в Троян

Детска вокална група
"Балкански букет " от Априлци
и рок група "Епизод"
специално за ТроянЪт
Тази вечер в салона на най- голямото читалищев града  с концерта на група "Епизод" и Детска вокална група "Балкански букет " от Априлци  започнаха честванията послучай Националния празникна България - 3-ти Март
. Виктория Миланова не успя да дойде от Испания, но за сметка на това пък децата от Априлци от ОУ"Васил Левски"с ръководител Милена Илева изпяха две емблематични песни с групата. " Аз съм българче " и  "Шарена стомна". Техните съвместни концерти не са от днес или вчера , а от 10 години, сподели г-жа Илева. И разказа, че наскоро са имали съвместен  концерт във Видин . Имат издадени два албума заедно. Сега им предстои да пеят в Дряново две песни - "9-т камбани" и "Новоселска земя".Имат и една страхотна отново съвместна -"Новоселски мъченици" по текст на Диана Селова и музика на "Епизод". Снимките са правени в Несебър-амфитеатъра и в Новоселският манастир край Априлци.


Рок групата изпя многотехни популярни песни. Публиката бе изпаднала в екстаз .Особено рокаджиите. Имаше хора от различни възрасти.
Този великолепен концерт се сътоя благодарение на Община Троян. И бе страхотен подарък за жителите на града.
Г-жа Донка Михайлова, г-н Тодоров,
г-жа Бистра Чолакова, г-жа Поля Димова
бяха в залата,както и други общински служители
Който не беше - много е загубил.."Хайдути" , "Майце си",  "Жив е той жив е", "Батак"  .".Хан Крум" и още и още...страхотни парчета чухме..Една много силна агитка излезе на сцената и развя трибагреника..И едно дете на рамената им.
Наистина мног добър старт за утрешният ден
аплодисментите не стихват

ФИНАЛА

ФИНАЛА

Финала


Коментари