Наградиха победителите в конкурса за най-интересна мартеница

       
На 1 март 2016 се проведе изложбата и награждаването на най-интересните мартеници, направени от децата на Троян за инициативата на майките от Сдружение "За децата на Троян" и НЧ "Просвета - 1920" .
Събитието се състоя в Информационно-културния център от 16:00ч. На него бяха наградени с грамоти всички изложени мартеници и бяха победителите и техните подгласници място:
I-во - Ателие "Палитра" с ръководител г-жа Ели Мичева, СОУ 'Васил Левски" Троян

 II-ро - Мартина Койнова, 3 "А", НУ "Св. св. Кирил и Методий" Троян

III-то място за Мария Пенова, 4 "Б", НУ "Св.св. Кирил и Методий"

   Освен наградите, финансирани от Община Троян, призовите места получиха и безплатен годишен абонамент за детската библиотека в гр.Троян, предоставен от Библиотека Троян към НЧ "Наука - 1870". Наградите връчи кметът на града - г-жа Донка Михайлова.
Благодарствени думи децата получиха и от служителките на библиотеката - Вихра Петрова и Весела Йорданова, също така и от Петя Кръстева (Сдружение "За децата на Троян").
Децата от ОУ"Св.Св.Кирил и Методий"
Грамотите пък са дело на НЧ "Просвета - 1920" гр.Троян, с председател Анелия Стоева.

Накрая на мероприятието майките бяха много приятно изненадани от Илияна Петрова, която е от ученическия съвет към СОУ "Св. Климент Охридски" в града. Тя дари на сдружението 100лв. за тяхната кампания, изкарани от мартенския базар на гимназията. Повече за дарението може да прочетете тук
 И най-интересните мартеници









Коментари