3 G BAND заслужават да продължат напред

"България търси талант започна".  Доста интересни певци,танцьори и артисти и...от всичко има. Сигурна съм,че Вие не може да забравите изпълненията на фамилната  група, която се яви.Бяха уникални. Асен се разтопи...Нека сега Ви разкажем за нея. По - точно сами разкзават за се бе си на страницата си във Фейсбук..

"Групата е създадена по идея на най- малкия й член- Мария Гайтанджиева, която моли баща си- Калин да участват в " България търси талант" . От своя страна той предлага на брат си - Иван и на баща им- Павел да се включат и така се формира окончателният състав от три поколения. Музиката е в кръвта на фамилията. Прадядовците на Гайтанджиеви са били музиканти. В голямата им фамилна къща в гр.Тетевен е пълно с инструменти. Всяко едно семейно събиране се превръща в концерт. Големите са ориентирани към рока, а Мария е фен и на по- съвремените течения в поп музиката. Павел работи като учител в родния си Тетвен, Иван е счетоводител, Калин е психолог, а Мария е ученика в 4-ти клас. Освен версиите на различни песни от световната сцена в репертоара им влизат и авторски парчета, които пишат, аранжират и изпълняват сами.
Иван има дъщеря на 1 годинка- Диана, а Калин е първенец в борбата с демогравският срив. Има ЧЕТИРИ деца. Двама сина - Павел и Димитър и две Дъщери- Мари и Леа. Леа се ражда един ден преди бандата да забие в " България търси талант"
Бог да пази всички деца по света!!!"
Иван има дъщеря на 1 годинка- Диана, а Калин е първенец в борбата с демогравският срив. Има ЧЕТИРИ деца. Двама сина- Павел и Димитър и две Дъщери- Мари и Леа. Леа се ражда един ден преди бандата да забие в " България търси талант"Бог да пази всички деца по света!!!"
Ако това не е сплотено семейство...  !!!
Ей,хора дайте да дадем шанс на тези три поколения музиканти..Заслужават го! 
Харесайте ги в 
http://talant.btv.bg/video/videos/season-5/epizod-2/3g-band-semejna-rok-banda-sofija.html

Те заслужават да продължат напред! .Чуйте ги..Лед Цепелин..Мария...Уникални. Тетевенци...

Коментари